De mensen van Procense.

Procense werkt samen met een team van professionals die aantoonbare ervaring hebben op het gebied van verbetering van bedrijfsprestaties. Ieder vanuit zijn eigen specialisme, maar altijd aanvullend en daardoor versterkend.

menno

Menno Prins

Managing partner | Master Black Belt Lean6Sigma

De oprichter van Procense. Menno heeft meer dan 20 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.

Fernand Bosman

Fernand Bosman

Resultant

Fernand Bosman is thuis in het managen en vereenvoudigen van organisaties die solide groei nastreven of toe zijn aan een trendbreuk in businessresultaat.

Dick

Dick de Vos

Lean Six Sigma black belt

Dick de Vos is veelzijdig inzetbaar. Vanuit een achtergrond in communicatie en marketing is hij momenteel gespecialiseerd in veranderingsmanagement.

Peter

Peter de Bolster

Trainer / Coach Lean

Peter is klant- en servicegericht, ambitieus, houdt van samenwerken in teamverband en krijgt mensen in beweging. Hij maakt vanuit een model de vertaalslag naar de praktijk.

0-5

Thomas Westerbeek

Partner

Thomas Westerbeek (1962), inzetbaar als Lean (Six Sigma) consultant en (persoonlijk) coach. Heeft een logistieke achtergrond (Hogere Productie Logistiek).

0-6

Marcus Witteman

Lean Six Sigma Master Black Belt

Marcus heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.

0-7

Derk te Velde

Programmamanager & Coach

Een bedrijfskundige en academische IT-studie vormen de fundering waarop Derk zijn loopbaan is gestart. Tijdens zijn studie was hij al actief als docent en zelfstandig ondernemer.

0-8

Joyce van Koesveld

Coach

0-9

Eric Schuhmacher

Interim Management | Project Management

0-10

Rogier Egmond

Digitale innovatie | business development

0-2

Reinier Morra

Digitale innovatie en bedrijfsprocesautomatisering

0-11

Eric Groothuis

Lean Management