Yellow Belt met AMPG certificaat

Sinds 2014 verzorgt Procense Lean Six Sigma trainingen die de deelnemers voorbereiden tot internationaal erkende examens. Wij hebben gekozen voor APMG, de Asian Pacific Management Groep, bekend van certificering in Prince2, ITIL, Agile, Crum en andere methodieken.

 

De Yellow Belt (YB) is de eerste door APMG geaccrediteerde training die wij aanbieden. Zowel de training als de trainer zijn geaccrediteerd, wat garant staat voor een hoge en wereldwijd gestandaardiseerde kwaliteit. Daarom zijn de APMG-examens zijn internationaal erkend en hoog gewaardeerd.

 

In de tweedaagse YB-training krijgen de deelnemers basiskennis en –begrip van de historie van Lean en Six Sigma en van de belangrijkste tools, zowel van Lean als Six Sigma. AMPG stelt hoge eisen en de YB-training is verbazend breed. Voor deze nieuwe YB-training heeft Procense een speciale processimulatie ontwikkeld gebaseerd op het Toyota Productie Systeem. Hierdoor worden bekende Lean-begrippen als jidoka, heijunka en andon letterlijk en figuurlijk ingeprent.

 

De eerste Yellow Belt–training Nieuwe Stijl heeft eind 2014 plaatsgevonden. Deze training werd hooggewaardeerd door de deelnemers, met omgerekend een rapportcijfer van 8,2. In 2015 staan weer vier Yellow Belt trainingen ingepland. De data staan HIER op deze site. In de loop van 2015 kunnen wij ook Green Belt en Black beltopleidingen met APMG certificering aanbieden. Heeft u hiervoor belangstelling, of wilt op de hoogte gehouden worden, stuurt ons een email.