Marcus Witteman

Marcus heeft meer dan 25  jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen. Bij het leiden van projecten en het aansturen van afdelingen is resultaatverbetering altijd de opdracht. De afgelopen jaren heeft Marcus Witteman zich gespecialiseerd in Lean, SixSigma en Lean Operationeel Management als Master Blackbelt.

De kracht van Marcus is dat hij rustig blijft en overzicht behoudt onder druk. Hij luistert goed en is in staat snel tot de kern te komen. Hij bezit het vermogen om de ‘zachte’ menselijke kant – die van wezenlijk belang is bij organisatieverandering- te combineren met ‘harde’ methodieken die bewezen leiden tot concrete (proces)verbetering. Hij is een serieuze gesprekspartner voor senior management, maar vindt ook makkelijk aansluiting bij de medewerkers op de werkvloer.

Marcus heeft veel ervaring in administratieve processen, klantcontact organisaties en technische processen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, is tactvol en een goede coach en is zeer resultaatgericht.

“Alles begint met luisteren naar de klant.”