De mensen van Procense.

Procense werkt samen met een team van professionals die aantoonbare ervaring hebben op het gebied van verbetering van bedrijfsprestaties. Ieder vanuit zijn eigen specialisme, maar altijd aanvullend en daardoor versterkend.

menno

Menno Prins

Managing partner | Master Black Belt Lean6Sigma

De oprichter van Procense. Menno heeft meer dan 20 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.

Fernand Bosman

Fernand Bosman

Resultant

Fernand Bosman is thuis in het managen en vereenvoudigen van organisaties die solide groei nastreven of toe zijn aan een trendbreuk in businessresultaat.

Dick

Dick de Vos

Lean Six Sigma black belt

Dick is zeer veelzijdig inzetbaar. Vanuit een achtergrond in communicatie, marketing en journalistiek is hij momenteel gespecialiseerd in six sigma en in kantoorpolitiek.

Peter

Peter de Bolster

Trainer / Coach Lean

Peter is klant- en servicegericht, ambitieus, houdt van samenwerken in teamverband en krijgt mensen in beweging. Hij maakt vanuit een model de vertaalslag naar de praktijk.

0-5

Thomas Westerbeek

Lean six sigma blackbelt

Thomas heeft een logistieke achtergrond en is inzetbaar als Lean (Six Sigma) consultant en (persoonlijk) coach.

0-6

Marcus Witteman

Lean Six Sigma Master Black Belt

Marcus heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.

0-7

Derk te Velde

Programmamanager & Coach

Derk heeft zowel een bedrijfskundige als een IT-achtergrond. In verschillende branches heeft hij leiding gegeven aan diverse verandertrajecten van zeer uiteenlopende aard.

0-8

Joyce Koesveld

Coach

Joyce is een veelzijdig coach en al vele jaren aan Procense verbonden. Als mensen-mens doorgrondt zij mensen en situaties en komt tot een bruikbaar advies.

0-9

Eric Schuhmacher

Interim Management | Project Management

Eric heeft ruim 20 jaar ervaring als project- en interim manager. Heeft sturing gegeven aan teams van 6 tot 260 FTE en is project/programma verantwoordelijk geweest voor grote en kleinschalige ICT implementaties.

0-10

Rogier Egmond

Digitale innovatie | business development

Rogier Egmond studeerde Mechanical Engineering aan de TU Delft en daarna een driejarig Executive Strategy Program bij het IMD. Daardoor excelleert hij op scheidvlak tussen marketing en techniek.

0-2

Reinier Morra

Digitale innovatie en bedrijfsprocesautomatisering

Reinier werkt al meer dan 30 jaar in de IT als business IT-architect , software-ondernemer en business-consultant. Met zijn Zweedse en Zwitserse achtergrond is hij gewend internationaal de denken en te werken.

0-11

Eric Groothuis

Lean Management

Eric is specialist in Lean management en heeft leiding gegeven aan vele lean-transities in veel verschillende omgevingen.