De mensen van Procense.

Procense werkt samen met een team van professionals die aantoonbare ervaring hebben op het gebied van verbetering van bedrijfsprestaties. Ieder vanuit zijn eigen specialisme, maar altijd aanvullend en daardoor versterkend.

Menno Prins

Menno Prins

Managing partner | Lean six sigma master blackbelt

De oprichter van Procense. Menno heeft meer dan 20 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.

0-5

Thomas Westerbeek

Lean six sigma blackbelt

Thomas heeft een logistieke achtergrond en is inzetbaar als Lean (Six Sigma) consultant en (persoonlijk) coach.

wouter

Wouter Blonk

Programmamanager & Coach

Wouter is een ervaren en resultaatgerichte Directeur/Manager, LEAN Six Sigma Black Belt en Programma Manager/Projectleider.

thomas

Thomas Meijer

Projectmanager & Coach

Thomas houdt van verandering en van uitdaging. Kernkwaliteiten: resultaatgericht, klantgedreven, nieuwsgierig en coachend vermogen. Haalt voldoening uit het samen verbeteren van (operationele) resultaten en het laten groeien van de betrokken individuen en teams.

Peter

Peter de Bolster

Trainer / Coach Lean

Peter is klant- en servicegericht, ambitieus, houdt van samenwerken in teamverband en krijgt mensen in beweging. Hij maakt vanuit een model de vertaalslag naar de praktijk.

Willem Pothoven

Willem Pothoven

Lean six sigma master blackbelt

Willem is een ervaren lean six sigma master blackbelt. Na een jarenlange ervaring bij KPN werkt hij momentel uit naam van Procense bij Shell als verandermanager.

Remco Groot

Remco Groot

Projectmanager en consultant

Remco heeft als manager en als consultant meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het inrichten, beheersen en continu verbeteren van processen.

Dick

Dick de Vos

Lean six sigma blackbelt

Dick is zeer veelzijdig inzetbaar. Vanuit een achtergrond in communicatie, marketing en journalistiek is hij momenteel gespecialiseerd in Six Sigma en in kantoorpolitiek.

0-9

Eric Schuhmacher

Interim Management | Project Management

Eric heeft ruim 20 jaar ervaring als project- en interim manager. Heeft sturing gegeven aan teams van 6 tot 260 FTE en is project/programma verantwoordelijk geweest voor grote en kleinschalige ICT implementaties.

Fernand Bosman

Fernand Bosman

Resultant

Fernand Bosman is thuis in het managen en vereenvoudigen van organisaties die solide groei nastreven of toe zijn aan een trendbreuk in businessresultaat.

0-6

Marcus Witteman

Lean six sigma master blackbelt

Marcus heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toetsen, inrichten, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen.