Prestatie & Verbetermanagement

Presteren en verbeteren van prestaties is makkelijker gezegd dan gedaan. We doen wat we kunnen maar echt de klant goede producten of diensten leveren en dit ook nog eens iedere maand effectiever en efficiënter is geen aandacht voor.

Voor wie

Elke organisatie of afdeling herkent dat het niet altijd als vanzelfsprekend loopt. Doelen zijn niet helder, mensen weten niet van elkaar wat iedereen doet, processen duren te lang, klanten worden niet optimaal bedient, inzicht in prestaties ontbreekt, mensen werken tegen in plaats van met elkaar. Maar je weet dat het beter kan voor de klant, leuker kan voor de medewerker en efficiënter voor de organisatie zelf.

Onze aanpak

Wij geloven in een aanpak langs de as van zowel gedrag als resulaat. Samen met jullie bepalen we de KPI’s en richten we performance management en dashboards in. Tegelijkertijd zijn we ervan bewust dat een dashboard geen doel op zich is, maar een middel om doelstellingen te bereiken. Niet het dashboard, maar de gezamenlijke acties zorgen ervoor dat successen worden behaald. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de mens- en gedragskant. We leren het management en medewerkers hoe je stuurt op presteren en continu verbeteren van de resultaten. We putten daarbij uit de tools en technieken van Agile en Lean.

 

Resultaat

Aantoonbare en meetbare duurzame resultaatverbetering alsmede een zichtbare gedragsverandering. Wij stellen organisaties zelf in staat samen te werken aan presteren en verbeteren. De klant wordt hier blijer van en voor medewerkers wordt het leuker!

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaringsdeskundigen in training en coaching van teams en organisaties in presteren en verbeteren. Wij werken voor het ontwerpen en inrichten van KPI’s en dashboards samen met onze partner Boostin. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en altijd denkend vanuit de klant. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!